Produceren, som Kanye råbte ad i telefonen, maner rygter til jorden: »Jeg har ikke forladt noget som helst. Albummet fortsætter«

Produceren, som Kanye råbte ad i telefonen, maner rygter til jorden: »Jeg har ikke forladt noget som helst. Albummet fortsætter«
Kanye West i Det Hvide Hus. (Foto: Oliver Contreras - Pool/Getty Images)

Hvad er status med ‘Donda’ lige nu? Tjah, ingen ved det.

Siden Kanye West spillede en ny version af albummet til en lyttefest 6. august har der været exceptionelt stille, og håbefulde fans er nu slået tilbage til start, hvor ét spørgsmål presser sig på: Kommer albummet nogensinde ud?

Tidshorisonten er i hvert fald blevet sløret til ukendelighed, men ifølge Kanye Wests faste samarbejdspartner, produceren Mike Dean, fortsætter arbejdet med albummet.

Mike Dean – som tidligere har afsløret sig selv som værende den, Kanye skældte ud i telefonen midt i seneste lyttefest – har således været aktiv på Twitter, hvor han har manet rygter til jorden om, at han skulle have forladt ‘Donda’-projektet.

»Jeg har ikke forladt noget som helst. Albummet fortsætter. Lol. Folk lægger for meget i tweets«, skriver Dean på Twitter.

Dean var tilstede, da Kanye tidligere i august livestreamede fra et stadion i Atlanta, men da han forleden tweetede, at det var godt at være hjemme igen, gik nogle Twitter-folk i gang med konspirationsteorier om, at Dean havde forladt ‘Donda’-projektet, fordi han var træt af processen.

Blandt andet er én kommentar ifølge Mike Dean opfattet forkert.

Mens nogle har læst et Mike Dean-tweet som værende en erklæring af, at arbejdsmiljøet omkring ‘Donda’ var »toxic«, har Dean senere forklaret, at ordet var henvendt til ‘giftige’ fans, der stiller spørgsmål.

Hvis man skal tage en status midt i alle de her Twitter-huller, så må humlen af det hele være, at »albummet fortsætter«, som Dean skriver. Hvad det så rent faktisk betyder, der er der i sidste ende kun én person, der kan svare på: Kanye.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af