Kim Kardashian roser Kanye West – og fortæller hvilken lektie hun lærte af det ti år lange forhold

Kim Kardashian roser Kanye West – og fortæller hvilken lektie hun lærte af det ti år lange forhold
Kanye og Kim Kardashian. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Når to ekstremt kendte mennesker står til at blive skilt fra hinanden, regner man måske med, at det bliver grimt. At der kommer til at være en eller anden stor, offentlig kamp om at fremstå bedst.

Sådan behøver det dog ikke altid at være. Indtil videre har Kanye West og Kim Kardashians forestående skilsmisse således været civiliseret og udramatisk.

Den ellers så impulsive og udfarende Kanye West har ikke været ude med riven efter ekskonen, og nu har Kim Kardashian endda sendt rosende ord til eksmanden i podcasten ‘Armchair Expert’.

Her taler hun især om, hvad hun har lært af Kanye West. Nemlig ikke at gå så meget op i, hvad andre mennesker synes.

»Jeg har været i et forhold med Kanye i et årti, og han er en person, der er totalt ligeglad med at være likeable eller hvad folk tænker om ham«, fortæller Kim Kardashian i podcasten.

Den tilgang har hun selv forsøgt at tage ved lære af: »Man er ikke nødt til at please alle, så længe jeg er mig selv, og så længe jeg gør tingene på den måde, jeg har lyst til. Du har ét liv, og du skal leve det for din egen skyld. Jeg lærte at have mere selvtillid og ikke gå så meget op i, hvad folk tænker«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af