Kim Kardashian forklarer de dybereliggende årsager til Kanye-skilsmisse

Kim Kardashian forklarer de dybereliggende årsager til Kanye-skilsmisse
Kim og Kanye til Met Gala. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

‘Keeping Up With the Kardashians’ er historie. Det sidste afsnit af realityserien, der gjorde Kardashian- og Jenner-klanen til nogle af verdens mest kendte mennesker, er netop landet, og det er især en scene med Kim Kardashian, der er løbet med opmærksomheden.

I det sidste afsnit af ‘Keeping Up With the Kardashians’ nogensinde fortæller hun nemlig om den seneste tid i ægteskabet med Kanye West (skriver blandt andet Metro). De to boede tilsyneladende hver for sig, hvilket skabte komplikationer for forholdet.

»Min mand flytter fra stat til stat. Jeg er bare med på rejsen, og det var jeg okay med«, fortæller Kim Kardashian. »Men så, da jeg blev 40 sidste år, gik det op for mig, at nej, jeg vil ikke have en mand, der bor i en helt anden stat«.

Realitystjernen fortæller også, at hun havde alle de store, ekstravagante ting i livet. Men altså savnede de små ting i tilværelsen, som man jo nok primært har, hvis man rent faktisk bor sammen.

»Jeg vil have en som kan lide de samme serier. Jeg vil have en, som gider træne med mig«, siger Kardashian blandt andet.

Kanye og Kim blev gift for seks år siden og har fire børn sammen. I begyndelsen af 2021 indgav Kim Kardashianen en skilsmissebegæring.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af