Taylor Swift synger med på britisk raphit i sit første TikTok-opslag nogensinde

Taylor Swift synger med på britisk raphit i sit første TikTok-opslag nogensinde
Taylor Swift. (Foto: Beth Garrabrant)

Det er ikke synderligt overraskende, at Taylor Swift nu også er på TikTok. Det er snarere en smule mystisk, at det ikke er sket før. Alle musikere har jo efterhånden nærmest en profil på den populære platform.

Det er dog noget mere opsigtsvækkende, at Taylor Swift har valgt at soundtracke sit første opslag nogensinde med en sang af en britisk rapper, der ikke er stor i USA.

Nemlig London-artisten Dave, der for tiden slår rekorder i England med sit nye album ‘We’re All Alone In This Together’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@taylorswift

Lots going on at the moment: Red (my version) vinyl is up for presale on my site and oh I’m on tiktok now let the games begin 😺 #SwiftTok

♬ original sound – Taylor Swift

I sit første TikTok-post nogensinde rapper popstjernen således med på Daves ‘Screwface Capital’ fra 2019-albummet ‘Psychodrama’.

Det er dog ikke helt tilfældigt, at det netop er den sang, hun har kastet sig over. Dave namedropper nemlig Swift på nummeret.

»Six-figure discussions, dinners in public / my linen all tailored / my outstanding payments Swift like Taylor«, rapper den britiske stjerne således.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af