Tessa fortæller, hvordan hendes forældre reagerede, da de hørte hendes musik

Tessa fortæller, hvordan hendes forældre reagerede, da de hørte hendes musik
Tessa.

I The Voice-podcasten ‘Dronning’ taler værten Julie Rahbek med kvindelige kunstnere om deres karriere og de kampe, der følger med, når man er i musikbranchen. Den podcast har senest fået besøg af en artist, der som få andre har vendt musikindustrien på hovedet. Nemlig Tessa.

I det lidt over en time lange afsnit taler rapperen (som sædvanlig) frit fra leveren om en række af de emner, der især optager hende: Kærligheden til Nicki Minaj, forholdet til sin familie og samarbejdet med Livid.

Tessa afslører blandt andet, at hun er »100 procent feminist«, at hun vil rappe om sin »punani«, indtil hun er 40 år, og at det, hun bedst kan lide ved sig selv, er sin næse og empati.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover refererer vært Julie Rahbak til, at Tessa før har talt om det akavede ved, at hendes forældre ikke vidste, at hun lavede musik – indtil sangen ‘Snakker for meget’ udkom. Hvor omkvædet er »snakker for meget, knepper for lidt«.

»Jeg fortalte ikke rigtig, hvad der blev sagt i sangen, før den kom«, fortæller Tessa i ‘Dronning’-podcasten. »Min familie er lidt rapkæftede. Vi siger, hvad vi vil, og vi er ikke bange for, hvad folk har at sige om det. Men samtidig er jeg min fars lille pige (…) jeg tror, han synes, det var lidt weird«.

Hertil spørger Julie Rahbek så, om Tessa spillede sangen for sine forældre, så de kunne høre den sammen. Hvilket rapperen tydeligvis synes er et meget uheldigt forslag.

»Er du crazy, girl? Om min far ikke havde låst mig inde på værelset og aldrig sluppet mig ud igen! Altså – dårlig idé!«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af