»Tessa ind, Mette ud!«, råbte Danmarks Socialdemokratiske Ungdom til koncert med rapperen

»Tessa ind, Mette ud!«, råbte Danmarks Socialdemokratiske Ungdom til koncert med rapperen
Tessa. (Foto: Jesper Skoubølling.)

Lørdag aften optrådte Tessa for nogle hundrede medlemmer af Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, der er en ungdomsorganisation med tætte bånd til socialdemokratiet. DSU havde tilbragt en uge i sommerlejr på Fyn, og til afslutningen skulle rapperen spille op til fest.

Den fest tog dog en uventet politisk drejning, da DSU-publikummet – med hentydning til statsminister Mette Frederiksen, må man formode – begyndte at råbe »Tessa ind, Mette ud!« under koncerten.

Det kan man se på en Instagram Story, som Tessa har delt – og som DSU også har delt via storyen på deres officielle Instagram-profil.

Tessa som statsminister? Hvordan hænger det lige sammen?

Vi fangede rapperens mentor og manager, Livid, på telefonen for at høre præcis, hvad der foregik til weekendens koncert.

»Til koncerten lavede Tessa en joke om, hvorvidt hun skulle til at stille op i politik. Så begyndte de at råbe ’Tessa ind, Mette ud’«, fortæller Livid om tilråbene, der ifølge ham var rettet mod Mette Frederiksen.

»Der var mange af de cirka 300 tilstedeværende, der råbte det. Det virkede som om, det var dem allesammen. Om de så nødvendigvis mente det, ved jeg ikke«, siger Livid.

Man skal dog ikke regne med, at rapperen går til valg lige foreløbig.

»Tessa går ikke særlig meget op i politik«, siger Livid. »Hun siger bare, hvad hun selv mener. Hun er politisk, fordi andre siger, hun er det, når hun siger sin mening. Men hun går ikke op i etableret politik«.

Tessa har tidligere haft besøg af den forhenværende socialdemokratiske statsminister Helle Thorning-Schmidt i musikvideoen til singlen ‘Blæstegnen’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af