Hør hidtil uudgivet Radiohead-nummer fra ‘Kid A’-æraen – et helt album med hengemt materiale er på vej

Hør hidtil uudgivet Radiohead-nummer fra ‘Kid A’-æraen – et helt album med hengemt materiale er på vej
Thom Yorke. (Foto: Jim Dyson/Getty Images)

For henholdsvis 21 og 20 år siden udkom Radioheads to tæt beslægtede album ‘Kid A’ og ‘Amnesiac’. De to album blev indspillet samtidig – blandt andet i København, for at det ikke skal være løgn – så derfor vælger Radiohead at fejre et fælles jubilæum for de to udgivelser.

I 2017 fejrede Radiohead mesterværket ‘OK Computer’ med jubilæumsudgivelsen ‘OKNOTOK 1997 2017’, der bestod af både det oprindelige album og godt med uudgivet materiale og b-sider.

Thom Yorke og co. giver ‘Kid A’ og ‘Amnesiac’ nogenlunde samme behandling på den kommende opsamling med den mundrette titel ‘Kid A Mnesia’.

‘Kid A Mnesia’ udkommer 5. november, og den vil bestå af tre album: ‘Kid A’ i sin helhed, ‘Amnesiac’ i sin helhed, og et tredje album ved navn ‘Kid Amnesiae’, der indeholder 12 hidtil uudgivne sange fra indspilningerne til de to album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bandet har netop delt det første af disse uudgivne numre. Det er en sang ved navn ‘If You Say the Word’, som Radiohead-fans længe har kendt fra guitarist Ed O’Briens dagbog, hvor han har beskrevet den som »C-minor song«.

Bandet har også tidligere spillet den live. Hør det dramatiske nummer og bliv mindet om, hvor godt et band Radiohead er – selv på det materiale, de vælger at skære fra.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af