Så er det nu, du skal sidde klar, hvis du vil have billet til Chinahs unikke (og gratis) Crossover-koncert

Så er det nu, du skal sidde klar, hvis du vil have billet til Chinahs unikke (og gratis) Crossover-koncert
Chinah. (Foto: Pelle Gøtze Johansson)

I løbet af efteråret og foråret 2022 går Soundvenue og Det Kongelige Teater sammen om at præsentere fire unikke Crossover-shows i foyeren på Operaen, og næste gang er turen kommet til Chinah.

Til Crossover-koncerterne vil et udsnit af Det Kongelige Kapels musikere starte med at tage publikum med ind i deres univers med populære klassiske værker fra øverste hylde.

Derefter smelter kapelmusikerne sammen med de medvirkende bands og spiller omarrangerede versioner af deres hits, før rejsen slutter i den rytmiske ende, når bandet spiller egne numre alene.

Fraads kickstartede konceptet med en helt igennem magisk koncert i starten af september, og 25. oktober er det så Chinahs tur til at blande blod (og noder) med den klassiske musik.

Billetterne til Crossover-koncerterne er gratis og kan reserveres på Det Kongelige Teaters website. Billetter til Chinah kan reserveres fra i morgen 24. september kl. 10.00.

»På vores nyeste album, ‘Feels Like Forever’, har midi-strygere, harper og fagotter fyldt en del, så det bliver spændende at opleve med et ægte orkester«, udtaler de tre bandmedlemmer Simon Kjær, Simon Andersson og Fine Glindvad om den kommende Crossover-koncert.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af