Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – cyber croon og vidunderlige rocksange fra Joyce og The War on Drugs

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – cyber croon og vidunderlige rocksange fra Joyce og The War on Drugs
Gents. (Foto: Dennis Morton/PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Joyce ‘Lev beskidt’

Joyce giver her et stærkt bud på en langsom, slæbende postpunksang – men altså i storladent stadionformat! Gruppens tænksomme rocktoner bliver her beklædt i et let shoegaze-klingende lydtapet, der dog stadig giver godt med plads til forsanger Sebastian Wegeners charmerende idiosynkrasier.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. The War on Drugs feat. Lucius ‘I Don’t Live Here Anymore’

The War on Drugs’ vemodige arenarock har sjældent lydt nær så godt som på ‘I Don’t Live Here Anymore’, hvor de får backingvokaler fra popgruppen Lucius. Sangen deler titel med The War on Drugs’ kommende album, der lander 29. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Gents ‘Little Liar’

Gents er tilbage, men der er sket noget med deres vanlige, 80’er-klingende synthpop. Grundtonen er der stadig, men det er mere spacey, mere out there. »Cyber croon«, kalder de det selv. Dette er duoens første single hos Gangers pladeselskab Yachtvej.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Hatchie ‘This Enchanted’

Hatchies sommerlige dreampop var en fryd for ørerne, da hun albumdebuterede i 2019, Nu er hun tilbage med et nyt nummer, som hun ser som et af de sjoveste numre, hun har skrevet. Det er en euforisk kærlighedssang af den vældig smittende slags, og et fyldigt lag støj giver sangen noget kant.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Goss ‘Ocean’

Goss har netop annonceret en omfattende danmarksturné, der får ham forbi 19 byer i foråret 2022. I den indledning har han delt en øm popballade, der især vinder på sin twangy countryguitar og Goss’ sårbare vokal.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Lil Ugly Mane ‘Porcelain Slightly’

Det er ikke ofte, vi hører nyt fra den eksperimentelle hiphopstormester Lil Ugly Mane, men når vi gør, er det som regel fremragende. Eksempelvis A-siden fra den nye dobbeltsingle ‘Porcelain Slightly/Into a Life’, der i højere grad er noget drømmende psychrock, end det er hiphop – men det lyder absolut fremragende.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Aggi Dix ‘God Was a Black Lady’

Aggi Dix’ neosoul har meget på hjerte på denne køligt overlegne banger, der leder tankerne hen mod Erykah Badu i sin storhedstid. Det velskrevne nummer vinder især på Dix’ vokal, der er så rig på nuancer, at man kan finde noget nyt at sætte pris på i hver gennemlytning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Snail Mail ‘Valentine’

Indierock-fænomenet Snail Mail har netop annonceret et nyt album ved navn ‘Valentine’, der lander 5. november. I den forbindelse har hun delt det eksplosive titelnummer som smagsprøve, og det er svært ikke at glæde sig til albummet, når man hører hende krænge sit hjerte ud på denne måde.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af