Adele afslører udgivelsesdato for sit nye album ’30’

Adele afslører udgivelsesdato for sit nye album ’30’
Adele. (Foto: Cameron Spencer/Getty Images)

Om en måneds tid udgiver Adele sit første album i intet mindre end seks år.

Den engelske sanger har netop offentliggjort fra sin Instagram-profil, at ’30’ – opfølgeren til albummene ’19’, ’21’ og 25′ – udkommer 19. november. Her sætter hun også ord på, hvilken periode, hun har gennemgået, mens hun arbejdede på albummet.

»Jeg var bestemt ikke i nærheden af, hvor jeg havde håbet at være, da jeg gik i gang med det for næsten tre år siden. Faktisk lige omvendt. Jeg er afhængig af rutine og sammenhæng for at føle tryghed, og det har jeg altid haft. Og alligevel kastede jeg bevidst – endda gladeligt – mig selv ind i en labyrint af totalt rod og indre turbulens«, skriver Adele i Instagram-opslaget.

»Jeg har lært en masse sviende sandheder om mig selv undervejs. Jeg har skilt mig af med mange lag, men også indhyllet mig selv i nogle nye. Opdaget oprigtigt nyttige og sunde tankegange til at lede mig, og jeg føler, at jeg endelig har fundet min følelse igen. Jeg vil gå så langt til at sige, at jeg aldrig har haft det mere fredfyldt i mit liv«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som Pitchfork har påpeget, fortæller Adele i det nyeste British Vogue-magasin, at det nye album adresserer hendes skilsmisse med Simon Konecki, som hun har sønnen Angelo med. Gennem ’30’ håber hun at kunne give sønnike en forklaring på det brud, som også har påvirket hans liv:

»Jeg følte bare, jeg gerne ville forklare for ham gennem det her album, når han er i tyverne eller trediverne, hvem jeg er, og hvorfor jeg frivilligt afmonterede hele hans liv i en søgen efter min egen lykke«, siger Adele til British Vogue.

Tidligere har Adele afsløret fra sin Instagram-profil, at ‘Easy On Me’, som er førstesinglen fra det nye album, udkommer allerede i morgen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af