Adele har spillet hele sit nye album for Drake for at få hans reaktion

Adele har spillet hele sit nye album for Drake for at få hans reaktion
Adele. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Selv nogle af verdens største popstjerner kan blive nervøse, når de skal udgive et nyt album. Især hvis man – som Adele – ikke har udsendt et album i seks år, hvilket er en evighed på musikscenen.

Men så er det heldigt, at man har gode venner, man kan spille albummet for, hvis man lige vil sikre sig, at det rent faktisk holder. Gode venner som Drake.

Sidste år mødtes Adele således med den canadiske rapstjerne for at spille sit kommende album ’30’ for ham. Det afslørede hun for nylig hos radiostationen Capital FM, fortæller det britiske musikmedie NME. Drake var heldigvis glad for pladen.

»Jeg spillede det for Drake sidste år, da han var i byen«, lød det fra Adele hos Capital FM. »Jeg sagde: Tror du, det er det her, folk vil have, eller ikke? Og han sagde: Absolut!«

Adele fortalte desuden, at hun ikke som sådan har spillet det nye album for en masse forskellige mennesker. Men hvorfor skulle hun også det? Hvis Drake synes, det er godt, så er det nok ikke helt skidt.

Singlen ‘Easy On Me‘ klarer sig i hvert fald rimelig pænt: Den er netop blevet den mest streamede sang på et døgn hos Spotify nogensinde.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af