Drake var efter sigende pænt utilfreds, da hans karakter i tv-serien ‘Degrassi’ endte i kørestol

Drake var efter sigende pænt utilfreds, da hans karakter i tv-serien ‘Degrassi’ endte i kørestol
Drake. (Foto: PR)

Vi kender efterhånden Drake ret godt.

Gennem hele karrieren har den canadiske artist insisteret på at rappere altså godt må vise følelser, samtidig med at han sideløbende har forsøgt at fastholde en hård facade. Superstjernens karriere er til en vis grad ét stort forsøg på at være hård og blød på samme tid.

Den indre konflikt har stået på i meget lang tid. Faktisk var Drake allerede som barnestjerne på tv-serien ‘Degrassi’ bekymret over, hvorvidt han virkede hård nok.

I hvert fald hvis man skal tro James Hurst, der var manuskriptforfatter på ‘Degrassi’, og som nu har fortalt til A.V. Club, at rapperen var pænt sur, da hans karakter endte med at skulle sidde i kørestol.

»Han sagde, ‘alle mine venner på rapscenen kommer til at sige, at jeg er blød, fordi jeg sidder i en kørestol’«, fortæller James Hurst, der også afslører, at Degrassi endda fik et brev fra et advokatfirma fra Toronto, hvor der stod, at Drake ikke ville komme tilbage til serien, hvis ikke han blev skrevet ud af kørestolen.

Det skete dog ikke, og da Drake så rent faktisk blev en rapstjerne, blev kørestolsbillederne lidt af et meme. Hans succes satte de dog ikke en stopper for.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af