Emily Ratajkowski anklager Robin Thicke for at tage på hendes bryster under optagelserne af ‘Blurred Lines’-musikvideoen

Emily Ratajkowski anklager Robin Thicke for at tage på hendes bryster under optagelserne af ‘Blurred Lines’-musikvideoen
'Blurred Lines'-videoen. (Foto: Screenshot)

Musikvideoen til Robin Thicke og Pharrel Williams’ ‘Blurred Lines’ er snildt en af de mest kontroversielle i nyere tid. Både på grund af de nøgne supermodeller, der mest behandles som rekvisitter, og sangtekstens afvisning af samtykke.

Nu viser det sig, at det ikke kun var sangen, der var problematisk. Robin Thicke forgreb sig på en af sine medspillere i videoen. Det fortæller supermodellen og skuespilleren Emily Ratajkowski i sin bog ‘My Body’.

Ifølge Sunday Times skriver Ratajkowski, at Thicke rørte hendes bare bryster i pauserne mellem optagelserne – uden hendes samtykke.

»Pludselig, ud af det blå, mærkede jeg kulden fra en fremmeds hænder, der holdt om mine bryster bagfra. Jeg flyttede mig instinktivt og så tilbage på Robin Thicke«, skriver hun i sin bog ifølge Sunday Times.

Ratajkowski fortæller desuden, at Thicke begyndte at opføre sig fuld på settet, mens hun også skriver, at musikvideoens instruktør, Diane Martel, bevidnede Thickes befamling: »Instruktørens stemme knækkede, idet hun råbte: ‘Er du ok?’ til mig«.

Martel har bekræftet episoden over for Sunday Times. Hun tilføjer, at Thicke havde drukket og efterfølgende gav en »fåret« undskyldning og »udviste beklagelse«.

Thicke har ikke svaret på anklagerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af