Kacey Musgraves var den første musiker til at optræde nøgen i ‘Saturday Night Live’

Kacey Musgraves var den første musiker til at optræde nøgen i ‘Saturday Night Live’
Kacey Musgraves. (Foto: PR)

I weekenden kickstartede ‘Saturday Night Live’ sin 47. sæson med Owen Wilson som vært og Kacey Musgraves som den musikalske gæst.

Aftenen bød blandt andet på en ret sjov rum-sketch med Wilson som Amazon-bossen Jeff Bezos, mens Musgraves fik internettet til at snakke med sin optræden af nummeret ‘Justified’ fra det nye album ‘Star-Crossed’.

Her sad Musgraves nemlig på scenen i hvad der lignede et outfit bestående af blot en guitar og et par cowboystøvler. Højst usædvanligt for både ‘Saturday Night Live’ og amerikansk tv generelt.

Nu har Musgraves’ publicist så bekræftet over for Variety, at countrypopstjernen rent faktisk var nøgen til sin optræden.

»Hun var nøgen. Vi tog de nødvendige forholdsregler, og det her var første gang, det skete i showet«, fortæller publicisten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Setuppet var dog ikke taget helt ud af det blå.

På Twitter har Kacey Musgraves postet et billede, der viser inspirationen for optrædenen: Nemlig en scene fra filmen ‘Forrest Gump’, hvor Robin Wrights karakter Jenny optræder i et lignende setup.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af