Mac Millers dealer erklærer sig skyldig i at have solgt rapperen dødelige stoffer

Mac Millers dealer erklærer sig skyldig i at have solgt rapperen dødelige stoffer
Mac Miller. (Foto: Brick Stowell)

Det er over tre år siden, Mac Miller døde som følge af en utilsigtet overdosis. Nu ser det ud til, at personen, som solgte de stoffer, der dræbte rapperen, bliver dømt.

TMZ rapporterer således, at Mac Millers dealer har erklæret sig skyldig i at have solgt rapperen piller, der indeholdt det ekstremt farlige stof fentanyl. Det var blandt andet det stof, som Mac Miller døde af. Dealeren kan ifølge TMZ stå til over 20 års fængsel.

Rapperen, der døde kun 26 år gammel, nåede at skabe en række hyldede udgivelser, før han gik bort i 2018. En af dem, ‘Faces’, har faktisk netop ramt streamingtjenesterne efter længe kun at have været tilgængelig som download.

Derudover er Mac Miller alt andet end glemt på hiphopscenen. I 2020 kom det posthume album ‘Circles’, som vores anmelder kaldte »den perfekte nekrolog«, og så sent som i sidste uge dukkede et hidtil uudgivet vers af rapperen op på Young Thug-albummet ‘Punk’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af