Seth Rogen om Kanye West: »Hvor mange dumme ting kan der komme ud af én persons mund?«

Seth Rogen om Kanye West: »Hvor mange dumme ting kan der komme ud af én persons mund?«
Seth Rogen (Foto: Kevin Winter/GettyImages)

Seth Rogen har netop gæstet Pharrell Williams’ podcast ‘OTHERtone’, og her faldt snakken – som den så ofte gør – på Kanye West (eller Ye, som han jo har ændret navn til for nylig).

Seth Rogen har en længere historik med den kontroversielle kunstner og har blandt andet lavet en ret genial parodi på Kanyes nylegendariske ‘Bound 2’-video. I Pharrells podcast viser det sig nu, at han synes mere eller mindre det samme som de fleste af os andre om Kanye.

Nemlig at han til tider er næsten ubegribeligt dum at høre på. Men samtidig stadig er en ret fantastisk musiker.

»For mig er Kanye bare sådan en unik artist. Jeg synes, at det, han gør, er virkelig spændende«, siger Rogen til ‘OTHERtone’, hvilket sitet HotNewHipHop har opsnappet.

»Jeg synes, det er en spændende rejse, at jeg på den ene side kan tænke: Hvad snakker den her fyr om? Hvor mange dumme ting kan der komme ud af én persons mund? Men samtidig tænke: Jeg elsker det her album. Det er utroligt. Jeg har tænkt mig at lytte til det i to uger i træk non stop«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af