TopGunn er vært til årets Danish Music Awards

TopGunn er vært til årets Danish Music Awards
TopGunn. (Foto: PR)

Den 20. november skal der igen uddeles priser, når den 32. udgave af Danish Music Awards løber af stablen.

Det foregår i helt nye rammer, da prisuddelingen kommer til blive afholdt på Flyvestation Værløse. Og værten er også ny: TopGunn skal styre slagets gang.

»Jeg ved selv, hvor meget det betyder at blive nomineret til Danish Music Awards. Og jeg ved også, hvor nervepirrende det kan være at stå i mørket, inden lamperne tændes, og du går på scenen foran hele Danmark. Derfor er det stort for mig at blive tilbudt rollen som vært, og jeg går til opgaven med både ydmyghed og en stor portion stolthed«, udtaler TopGunn via en pressemeddelelse.

I år skal der uddeles 13 DMA-statuetter – 11 danske og to internationale. De nominerede og optrædende til showet vil blive afsløret løbende i oktober og november.

Danis Music Awards sendes på TV 2 den 21. november kl. 21.05 og er tilgængelig i sin fulde længde på TV 2 Play samme morgen.

»Corona har ført mange ubehageligheder med sig. Men sidste års nedlukning af landet blev samtidig lidt af en åbenbaring for os, der arbejder med DMA. Den tvang os nemlig til at gå nye veje med et intimt fokus på musikken frem for en stort anlagt publikumsbegivenhed. Det blev vi så glade for, at vi har valgt at bygge videre på den retning i år. Og her er Flyvestation Værløse helt perfekt til det koncept, vi har i tankerne«, udtaler Lasse Lindholm, der er leder af DMA-Akademiet og kommunikationsdirektør i musikselskabernes brancheorganisation, i en pressemeddelelse.

Den præcise udformning af årets Danish Music Awards er altså ikke afsløret endnu, men det vil ikke være muligt at købe billet til arrangementet.

Sidste år blev Branco den store DMA-vinder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af