9-årig dreng er i kunstigt koma efter Astroworld-tragedien – familien sagsøger Travis Scott

9-årig dreng er i kunstigt koma efter Astroworld-tragedien – familien sagsøger Travis Scott
Travis Scott under den tragiske Astroworld-koncert i Houston. (Foto: Erika Goldring/WireImage)

Fredag aften døde otte mennesker under Travis Scotts koncert til Astroworld-festivalen i Houston. Derudover kom flere hundrede også til skade.

En af de skadede er en 9-årig dreng ved navn Ezra Blount, der er blevet lagt i kunstigt koma efter at have pådraget skader på hjerne, lunge, lever og nyre. Det rapporterer Rolling Stone, der har talt med drengens familie, som sagsøger Travis Scott og koncertarrangøren Live Nation for uagtsomhed.

Ifølge søgsmålet kæmper Ezra Blount fortsat for sit liv og kommer til at få varige mén, hvis han overlever. Familien kræver mindst en million dollar i erstatning.

Rolling Stone har blandt andet talt med det 9-årige barns bedstemor, Tericia Blount, der siger, at drengen til at starte med sad på sin fars skuldre under koncerten. Hun fortæller:

»Han blev ved med at råbe ‘jeg kan ikke trække vejret’. Men alle skubbede. Det var for tæt, og der var ingen udgange. Hans far kunne ikke trække vejret og besvimede. Vi ved ikke, hvad der skete med Ezra derefter«.

Familien, der senere fandt Ezra Blount på hospitalet, er ikke de eneste, der har sagsøgt arrangørerne bag Astroworld. NME rapporterer således, at Travis Scott og Live Nation står overfor mindst 19 separate søgsmål.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af