Travis Scott vil betale for Astroworld-ofrenes begravelser – refunderer alle festivalgæsters billetter

Travis Scott vil betale for Astroworld-ofrenes begravelser – refunderer alle festivalgæsters billetter
Travis Scott under sin koncert til Astroworld, hvor otte mennesker døde. (Foto: Rick Kern/Getty Images)

Travis Scott har reageret på weekendens tragedie til Astroworld-festivalen, hvor otte mennesker døde og mange flere blev skadet, ved at tilbyde hjælp af forskellig art.

Scott, der selv kommer fra Houston og var med til at arrangere festivalen, har således senest meldt ud, at alle festivalgæster får refunderet deres billet. Der var solgt omkring 100.000 billetter til Astroworld.

Derudover har rapperen lovet at betale for begravelserne af de otte ofre samt bidrage med psykologhjælp til de overlevende. Travis Scott har også aflyst en kommende festivaloptræden i Las Vegas.

Samtidig står rapperen overfor en storm af sagsanlæg. Ifølge Pitchfork er Travis Scott og Astroworld blevt sagsøgt mindst 14 gange efter tragedien. I et sagsanlæg anklages Astroworld-arrangørerne for bevidst at prioritere økonomisk indtjening højere end festivalgængernes sikkerhed.

Koncertarrangøren Live Nation, der afholdt Astroworld sammen med Travis Scott, har desuden arrangeret en fond, der skal hjælpe dem der kom til skade under festivalen med deres hospitalsomkostninger.

Travis Scott er ikke den eneste artist fra Astroworld-lineuppet, der har reageret efter dødsfaldene.

Drake, der var med som gæsteoptræden til Scotts koncert, har også delt en opdatering på Instagram, hvor han fortæller, at hans »hjerte er knust«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Roddy Ricch har også delt et opslag på Instagram, hvor han lover at donere hele lønnen fra sin Astroworld-optræden til ofrenes familier.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af