Drake udtaler sig for første gang efter sin optræden til tragisk Travis Scott-koncert

Drake udtaler sig for første gang efter sin optræden til tragisk Travis Scott-koncert
Drake. (Foto: PR)

Mindst otte personer døde og over 300 er kom til skade i fredags til Travis Scotts tragiske åbningskoncert på Astroworld Festival i Houston.

Travis Scott var ikke den eneste rapper på scenen, som de 50.000 publikummer blev mast sammen mod. Også kollegaen Drake gæstede koncerten, og nu udtaler han sig for første gang om den dødelige ulykke, hvis ofre var i aldersgruppen 14 til 27 år.

»Jeg har brugt de sidste par dage på at prøve at forstå denne frygtelige tragedie«, skriver Drake i et opslag på Instagram.

»Jeg hader at tage den her platform i brug til at beskrive en følelse så skrøbelig som sorg, men det er her, jeg er endt. Mit hjerte er knust for familier og venner til dem, som mistede livet, og for enhver som lider. Jeg vil fortsætte med at bede for dem alle, og jeg vil hjælpe på enhver måde, jeg kan. Må Gud være med jer alle«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dagen efter ulykken sagsøgte en tilskadekommen festivalgæst Travis Scott samt arrangørerne ScoreMore og Live Nation. Senere har flere gæster ifølge BBC fulgt trop med sagsanlæg, hvor også Drake bliver anklaget for at opildne til voldelige scener sammen med Travis Scott.

Travis Scott har siden suppleret sin skriftlige udtalelse med en videobesked, hvor han blandt andet siger, at hans fans »virkelig betyder alverden« for ham, og at han sammen med Houstons politi forsøger at komme til bunds i, hvad der forårsagede ulykken. Se videoen herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af