Adele får Spotify til at fjerne automatisk shuffle-funktion på alle album

Adele får Spotify til at fjerne automatisk shuffle-funktion på alle album
Adele. (Foto: Simon Emmett)

Adele er så stor en spiller, at musikbranchens skiftende tendenser ikke rører hendes musik og udtryk en disse. I stedet har den britiske sanger nu faktisk ændret på en grundlæggende funktion hos en af verdens største musiktjenester, skriver blandt andre Stereogum.

Spotify har således fjernet appens automatiske shuffle-funktion på alle album, som hidtil har været en låst funktion for lyttere uden Premium-abonnement. Det skete på Adeles opfordring, forklarer den albumaktuelle sanger selv på Twitter.

»Det har var det eneste ønske, jeg havde, i vores altid foranderlige branche!«, skriver Adele i sit tweet.

»Det er ikke uden grund, at vi skaber album med så meget grundighed og overvejelse lagt i tracklisten. Vores kunst fortæller en historie, og vores fortællinger burde blive lyttet til, som de var tiltænkt. Tak til Spotify for at lytte«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af