Beach House kommer til Danmark med nyt album – hør de fire første sange

Beach House kommer til Danmark med nyt album – hør de fire første sange
Beach House. (Foto: PR)

I det nye år tager Beach House på en stor verdensturné, og heldigvis lægger de amerikanske dreampopmestrene også vejen forbi Danmark. Arrangøren Live Nation kan nemlig afsløre, at Baltimore-duoen spiller koncert 9. juni 2022 i Falkoner Salen.

Det gør de i anledning af deres kommende ottende album, som de har annonceret sammen med turnéen. Blandt andre Pitchfork kan fortælle, at albummet har fået titlen ‘Once Twice Melody’ og udgivelsesdatoen 18. februar 2022.

Op til denne dato bliver ‘Once Twice Melody’ udgivet på ret alternativ vis. Vi får nemlig albummet at høre i fire opdelte »kapitler« med dertilhørende animerede lyrikvideoer. Første kapitel, der består af fire numre, har netop ramt musiktjenesterne i dag. Andet og tredje kapitel udkommer henholdsvis 8. december og 19. januar, inden fjerde kapitel altså fuldender albummet 18. februar.

De fire nye sange har vanen tro et drømmerisk udtryk krydret med elektroniske elementer og catchy melodier fremført af forsanger Victoria Legrands underspillede vokal. Hør sangene og se videoen nederst i artiklen.

Billetsalget til koncerten starter 19. november kl. 10.00 via ticketmaster.

Beach House (US)
9. juni
Falkoner Salen

Billetpris: 425 kr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af