Benjamin Hav brækkede foden under koncert, men spillede videre i en time: »Lægen kaldte mig psykopat«

Benjamin Hav brækkede foden under koncert, men spillede videre i en time: »Lægen kaldte mig psykopat«
Benjamin Hav i Store Vega. (Foto: Flemming Bo Jensen/Soundvenue)

Benjamin Hav giver den gas, når han står på en scene.

Har man brug for beviser, slog musikeren det for alvor fast, da han spillede koncert på Gimle i Roskilde i går aftes. Her brækkede Hav foden under sjette nummer, men fortsatte ufortrødent koncerten med brækket fod i en hel time. Det fortæller han i en video på Instagram.

»Tak for en god koncert på Gimle i Roskilde i går. Fuldstændig vanvittigt. Jeg har lige været ude på Bispebjerg, fordi jeg brækkede foden i sjette nummer, men spillede videre i en time. Lægen har lige kaldt mig psykopat. Det har jeg aldrig prøvet før«, siger Hav blandt andet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Foden brækkede, da Benjamin Hav hoppede ned fra scenen og startede en moshpit blandt publikum, udtaler Hav til Ekstra Bladet. Men der skal mere end en brækket fod til at stoppe Benjamin Hav.

I aften spiller han således i Store Vega på krykker og med foden i gips, hvilket vækker mindelser om dengang, Niels Brandt fortsatte en Minds of 99-turné på krykker, efter han havde brækket foden under en fodboldkamp.

Opdateret kl. 13.29 med den specifikke årsag til skaden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af