Den amerikanske rapper Young Dolph er død – dræbt af skud

Den amerikanske rapper Young Dolph er død – dræbt af skud
Young Dolph. (Foto: Bennett Raglin/Getty Images for BET)

Hiphopscenen har endnu en gang mistet en vigtig stemme. Rapperen Young Dolph blev i går dræbt af skud foran en bager i sin hjemby Memphis. Det rapporterer flere medier, blandt andet Billboard.

Young Dolph, der blev 36 år gammel, var en af de vigtigste rappere fra byen Memphis, der tidligere har fostret indflydelsesrige artister som Three 6 Mafia.

Senest havde han blandt andet fået en del opmærksomhed for sine populære fællesalbum med Key Glock, som han udgav ‘Dum & Dummer’ og ‘Dum & Dummer 2’ med.

Derudover havde Young Dolph dog også en meget omtalt beef med nogle af byens andre store rappere som Blac Youngsta og Yo Gotti. Den afdøde rapper havde været involveret i flere skudepisoder. I 2017 blev hans bil for eksempel ramt af flere skud, hvilket Young Dolph bearbejdede med den stærke sang ‘100 Shots’, der blev et af hans største hits.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dolph havde desuden også tætte bånd til trapscenen i Atlanta og har blandt andet udgivet musik med folk som Gucci Mane og Young Thug.

Young Dolph blev aldrig den helt store mainstreamstjerne, men han var en lokalhelt, der nød bred anerkendelses på hiphopscenen. Det kan også ses på reaktionerne på hans død, hvor blandt andre Drake, Megan Thee Stallion, Gucci Mane, Rick Ross, Chance the Rapper, Lil Yachty og Migos har udtrykt deres sorg over dødsfaldet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af