Dr. Dre har netop færdiggjort et nyt album, skriver han på Instagram

Dr. Dre har netop færdiggjort et nyt album, skriver han på Instagram
Dr. Dre til Coachella i 2012. (Foto: Karl Walter/Getty Images for Coachella)

Dr. Dre har haft et turbulent 2021. Han startede året med at blive indlagt med en hjerneblødning og har siden været igennem en grim offentlig skilsmisse med hårde anklager. Der har dog alligevel også været tid til at fokusere på musikken.

Producerlegenden er således blevet annonceret som musikalsk indslag til næste års Super Bowl, og så har der været rygter om ny musik med blandt andre Kanye West. Han er desuden også med som karakter i den nyeste udgave af Grand Theft Auto.

Nu har Dr. Dre så også meldt ud via Instagram, at han har færdiggjort et nyt album. Der er dog ikke tale om et soloprojekt, men en udgivelse sammen med sangeren Marsha Ambrosius ved navn ‘Casablanco’.

»Det er noget af mit bedste arbejde«, skriver Dr. Dre på Instagram, hvor han har delt et billede, hvor han står foran hvad der nærmest ligner et helt orkester.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af