Årets sidste Top Tracks-liste: Hør ugens otte bedste nye sange

Året går på hæld, men ugen har stadig budt på godt med nye udgivelser. Vi giver dig for sidste gang i 2021 et overblik over de bedste nye numre. Top Tracks vender selvfølgelig stærkt tilbage i 2022.
Årets sidste Top Tracks-liste: Hør ugens otte bedste nye sange
Waxahatchee. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Pom Pom Squad feat. Matthew Caws ‘Popular’

De fremadstormende indierockere Pom Pom Squad har lavet et cover af ‘Popular’ fra 90’er-veteranerne Nada Surf, som de for nylig har været på turné med. De har endda fået Nada Surf-forsanger Matthew Caws med på backingvokal på deres fortolkning, der smukt indkapsler alle de grimmeste teenagefølelser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Rick Ross feat. Benny the Butcher ‘Rapper Estates’

Rick Ross’ seneste album ‘Richer Than I Ever Been’ byder på en del gæsteoptrædener, men ingen så vellykket som den fra Griselda-rapperen Benny the Butcher, hvis kølige levering har rigtig god kemi med Rick Ross’ overlegne fremtoning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Georgia Maq ‘Joe Rogan’

Kender du de der typer, der lytter til hvert eneste afsnit af ‘The Joe Rogan Experience’ og tager hvert ord til sig, uanset hvor langt ude Rogan er i pågældende afsnit? Den type synger Camp Cope-frontkvinde Georgia Maq til på sin nye solosingle, og i processen er hun både spydig, morsom og demonstrerer en stærk fornemmelse for gode melodier.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Stella ‘Listen Now’

Efter debutsinglen ‘Modern Girl Poetry’ har fået pæn succes på P3, er det blevet tid til andensinglen fra danske Stella, og den indierockede ‘Listen Now’ handler om at komme stærkt og sikkert ud på den anden side af et både fysisk og psykisk voldeligt forhold.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Waxahatchee ‘Tomorrow’

Til januar lander tegnefilmsserien ‘El Deafo’ på Apple TV+. Den er bygget over børnebøgerne af samme navn, og selv om hovedpersonen i serien er døv, har Waxahatchee stået for en velklingende lydside til showet – i hvert fald at dømme ud fra den optimistiske sang ‘Tomorrow’, der er første offentliggjorte bid af soundtracket.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Earl Sweatshirt feat. Armand Hammer ‘Tabula Rasa’

Vil du høre en god måde at starte 2022 på? 14. januar udgiver Earl Sweatshirt albummet ‘Sick’, ti sange inspireret af coronapandemien og de tilhørende lockdowns. Efter at have hørt Armand Hammer-samarbejdet ‘Tabula Rasa’ er der i hvert fald god grund til at glæde sig til, hvad Earl derudover disker op med.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Young Juu ‘Part 1’

Young Juu fra hiphopgruppen Iswaal har efterhånden rigtig godt gang i solokarrieren også (især ‘Kender ham godt’ har hittet stort), og ledsaget af et velklingende guitarbeat viser han på ‘Part 1’ endnu en gang, hvor godt tjek han har på sit stof.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Tierra Whack ‘Heaven’

For to uger siden fik vi Tierra Whack-ep’en ‘Rap?’, ugen efter fik vi efterfølgeren ‘Pop?’, og denne gang er det r’n’b-genren, der bliver sat under så skæv behandling af Whack, at det er på sin plads med et spørgsmålstegn til sidst. Vi kan især anbefale den vemodige åbner ‘Heaven’, men alle tre sange på ‘R&B?’ demonstrerer, hvor opfindsom og uortodoks en kunstner, Whack er.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af