Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – singer/songwriter-talent, ny dansk popduo og Tierra Whack i topform

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – singer/songwriter-talent, ny dansk popduo og Tierra Whack i topform
Tierra Whack. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Alix Page ‘Radiohead’

Den 19-årige singer/songwriter Alix Page udgiver til januar debut-ep’en ‘Old News’, og andensinglen derfra er opkaldt efter bandet Radiohead, der udgjorde en væsentlig rolle i Pages forhold til sin ekskæreste. »I think you might have ruined Radiohead«, synger hun, idet hun sander, at hun ikke længere kan lytte til bandet på samme måde som før.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Drøm ‘5C’

Den nye danske popduo Drøm debuterer med sangen ‘5C’, der besynger en episode på den københavnske buslinje af samme navn. Med en Lord Siva-klingende vokal og et eksplosivt synthunivers har duoen skabt en regulær ørehænger allerede her med deres indledende udspil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Black Country, New Road ‘Concorde’

Tidligt på året debuterede Black Country, New Road med et af de bedste album i en hel bølge af ny britisk rockmusik. Allerede 4. februar er de klar med efterfølgeren, ‘Ants from Up Here’, og ‘Concorde’ er den seneste stærke single derfra. Den starter som en øm countrysang, men med tiden udvikler den sig i flere og flere uforudsete retninger, så den melankolske komposition ender med at lyde som noget, kun Black Country, New Road kunne finde på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Phoebe Bridgers ‘Day After Tomorrow’

Det er juletid, og det betyder, at Phoebe Bridgers har en ny coversang klar. I år har hun valgt at fortolke Tom Waits-sangen ‘Day After Tomorrow’, hvor hun får assistance af et stort kor, der blandt andre tæller Marcus Mumford og Blake Mills. Indtægter fra denne sang vil gå til velgørenhed for immigranter, flygtninge og lavt betalte arbejdere i Los Angeles.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Kodak Black ‘Closure’

Kodak er i sit moody, emorap-klingende hjørne på sin seneste single. Sangen handler om rapperens komplicerede forhold til sin tidligere ven Jackboy, og den er en respons på Jackboy-sangen ‘Don’t Force My Hand’, der handler om Kodak.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Eve Adams feat. Military Genius ‘Metal Bird’

Ret beset udgav den californiske singer/songwriter Eve Adams albummet ‘Metal Bird’ tilbage i januar, men det kan ikke høres online nogen steder længere. Hun har nemlig skrevet en pladekontrakt med Basin Rock, der nu genudgiver albummet, og det intime titelnummer er netop udkommet som single. Albummet udkommer (atter) i sin helhed 14. januar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Grimes ‘Player of Games’

Grimes er annonceret som dj til næste års Heartland Festival, men nattefester på Fyn er ikke det eneste, hun soundtracker. Canadierens nyeste single er nemlig med i den seneste sæson af videospillet ‘Rocket League’, og nummeret har lige den puls, der er brug for, for at man optimerer sin indsats som fodboldspillende racerbil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Tierra Whack ‘Stand Up’

Tierra Whack har netop udgivet ep’en ‘Rap?’, der består af tre bundsolide tracks i hver sin hiphopstilart. Vi er især glade for åbningsnummeret, der er tracklistens mest nævenyttige, selvsikre track – en attitude, der hjælpes på vej af en dejligt slagkraftig, underspillet synthbas.

Følg Soundvenue Top Tracks-playlisten på Spotify:

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af