Årets Coachella-lineup er landet, og det er rent ud sagt vanvittigt

Årets Coachella-lineup er landet, og det er rent ud sagt vanvittigt
Kanye West under Sunday Service på Coachella. (Foto: Rich Fury/Getty Images.)

Efter et par års pandemibetinget dvale er festivalerne ved at vågne til live igen. Og meget tyder på, at 2022 kunne blive et ret overdådigt år. Både fordi publikum jo har glædet sig i virkelig lang tid, men også fordi kunstnerne antageligvis nærmest står i kø for at kunne få lov til at komme ud og spille igen.

Her i Danmark har det stadig været relativt sparsomt med udmeldinger fra sommerens festivaler, omend Roskilde annoncerede sine første 22 navne tilbage i oktober. Men i USA har en af de helt store festivaler nu annonceret et rent ud sagt vanvittigt lineup, som man godt kan blive lidt misundelig på.

Coachella i Californien har nemlig netop udgivet plakaten for dette års begivenhed, der finder sted i april. Den amerikanske festival har vanen tro tre headlinere, og i 2022-udgaven er der tale om sværvægterne Kanye West, Billie Eilish og Harry Styles.

Men også længere nede på plakaten er niveauet virkelig højt. Her finder du blandt andre Doja Cat, Lil Baby, Jamie xx, Run the Jewels, Phoebe Bridgers, Megan Thee Stallion, Brockhampton, Denzel Curry, 100 Gecs, Vince Staples, Slowthai og Caroline Polachek.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af