Brockhampton annoncerer pause på ubestemt tid – spiller fire koncerter inden opløsning

Brockhampton annoncerer pause på ubestemt tid – spiller fire koncerter inden opløsning
Brockhampton. (Foto: Ashlan Grey)

Brockhampton har udmeldt, at de går i opløsning på ubestemt tid. Det skriver gruppen på Instagram.

Hiphopkollektivet har i samme ombæring aflyst næsten alle deres koncerter på deres 2022-verdensturné – inklusive to optrædener i Den Grå Hal herhjemme denne weekend, som blev aflyst for en måned siden.

Brockhamptons sidste koncerter bliver således to optrædener på årets Coachella-festival samt to koncerter ved O2 Academy Brixton i London.

Gruppen havde egentlig lovet, at de ville udgive to album i 2021, der skulle sætte punktum for bandet. Men da året var omme, måtte vi nøjes med ‘Roadrunner: New Light, New Machine’, der heldigvis var fremragende.

På Instagram skriver gruppen: »Vi takker jer af hele vores hjerter for at have været med på denne rejse sammen med os. Vi ville ikke være her uden vores fans. Vi håber, at vi har inspireret jer, lige så meget som I har inspireret os de seneste otte år. Vi vil være knyttet til jer og taknemmelige resten af vores liv«.

Brockhampton-frontmanden Kevin Abstract varslede opløsningen allerede sidste år. Dengang blev der heller ikke givet en konkret årsag til bruddet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af