Chris Brown er endnu en gang anklaget for voldtægt – sagsøges for stort millionbeløb

Chris Brown er endnu en gang anklaget for voldtægt – sagsøges for stort millionbeløb
Chris Brown. (Foto: Ser Baffo/Getty Images)

Chris Brown er torsdag blevet sagsøgt for 20 millioner dollar for angiveligt at have voldtaget en kvinde på en yacht i Florida i december 2020.

Det skriver blandt andet TMZ, der har fået adgang til dokumenter indgivet til en domstol i Los Angeles.

Sagsøgeren er anonymiseret under navnet Jane Doe, men beskrives som en koreograf, model, danser og musiker. I søgsmålet hævder hun, at Brown druggede hende og voldtog hende på en yacht uden for rapperen Diddys hjem i Florida.

Chris Brown, der blev dømt for vold mod sin daværende partner Rihanna i 2009, har afvist anklagerne på Instagram. »Jeg håber, at I alle kan se mønsteret. Hver gang jeg udgiver musik eller nye projekter, prøver DE at lave lort i den«, skriver han uden at præcisere hvem »de« hentyder til.

Ifølge søgsmålet følte kvinden en »pludselig og uforklarlig ændring i sin bevidsthed«, efter at Brown havde genopfyldt hendes drink ombord på båden. Det beskrives, hvordan hun følte sig »psykisk ustabil« og begyndte at falde ind og ud af søvn.

Angiveligt førte Brown hende mod et soveværelse, hvor han ifølge søgsmålet afklædte hende og voldtog hende trods gentagende protester. Den efterfølgende dag skulle han have skrevet en SMS, hvor han bad hende om at tage plan b, fremgår det af anklagen.

I 2019 blev Brown anklaget for at have voldtaget en kvinde på et luksushotel i Paris. Han blev anholdt, men senere løsladt. Han afviste beskyldningen og blev aldrig sigtet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af