Justin Bieber forsvarer Chris Brown – sammenligner ham med Michael Jackson og Tupac

Justin Bieber forsvarer Chris Brown – sammenligner ham med Michael Jackson og Tupac
Justin Bieber. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

For godt en måned siden annoncerede Justin Bieber, at han ville holde pause fra musikken. Og han har brugt sin nyfundne frihed til at udtænke en række kontroversielle Instagram-opslag. Først var han ude med en aprilsnar, om at hans kone var gravid, hvis splittede modtagelse fik stjernen til at undskylde. Og nu deler sangeren igen vandene med et nyt opslag.

I fredags tog Bieber sin ven og kollega Chris Brown i forsvar i et længere Instagram-opslag, hvor han sammenligner den voldsanklagede sanger med Michael Jackson og Tupac.

»Alle vil gerne vente til folk dør, før de giver dem den respekt, de fortjener. Jeg kalder den nu: Når CB går bort efter et langt og rigt liv, vil I have misset, hvad I hele tiden havde foran jer. […] De personer, der har overset denne mands talent på grund af en fejl, han begik… I skal reevaluere! Jeg elsker jer«, skriver Bieber.

Opslaget har i skrivende stund 1.9 millioner likes, men der er adskillige fans, som også påpeger, at »fejlen«, Bieber hentyder til – hustruvold mod ekskæresten Rihanna – er langt mere alvorlig end en simpel smutter.

Brown har i tidens løb haft flere anklager rettet mod sig. I starten af 2019 blev han anklaget for voldtægt, men senere løsladt.

Læs også: Justin Bieber kritiserer Eminem: »Han forstår ikke den nye rap-generation«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af