Joe Rogan reagerer på Neil Youngs brud med Spotify: »Hvis jeg har pisset dig af, så er jeg ked af det«

Joe Rogan reagerer på Neil Youngs brud med Spotify: »Hvis jeg har pisset dig af, så er jeg ked af det«

#cancelspotify ruller for fulde gardiner. Efter at Neil Youngs dramatiske exit fra Spotify blev deklareret i sidste uge, har omverdenen ventet i spænding på en udtalelse fra podcastvært Joe Rogan.

Nu reagerer han for første gang offentligt i en video oven på den massive kritik, der er haglet ned over hans populære podcast ’The Joe Rogan Experience’, som er blevet beskyldt for at sprede misinformation om covid-19.

»Jeg rammer ikke altid rigtigt. Jeg vil gøre mit bedste for at balancere de mere kontroversielle synspunkter med andre folks perspektiver, så vi måske kan finde en bedre synsvinkel«, siger han blandt andet i videoen.

Noget tyder altså på, at Rogan ikke er helt upåvirket af den kritik, som startede med et åbent klagebrev, hvor 270 læger og forskere kritiserede podcasten og dermed Spotify for at sprede misinformation om covid-19.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anklagerne blev til et reelt stormvejr, da der dukkede et ultimatum op til Spotify fra Neil Young: »De kan få Rogan eller Young. Ikke begge dele«, lød det fra den garvede industrikritiker.

Spotify valgte Rogan, og Neil Young – der altså ikke kommer med tomme trusler – er nu i gang med at fjerne al sin musik fra Spotify. Siden har flere musikerkolleger, heriblandt Joni Mitchell, fulgt trop.

»Jeg er meget ked af, at de har de på den måde«, siger Rogan om Youngs beslutning i sin video. »Jeg er Neil Young-fan, og det har jeg altid været. Hvis jeg har pisset dig af, så er jeg ked af det«.

Joe Rogans reaktion kommer samtidig med en pressemeddelelse fra Spotifys direktør Daniel Ek. Her varsler han, at alle podcasts, der omhandler pandemien, i fremtiden skal have en særlig corona-mærkning, som kan guide lytterne mod fakta om pandemien fra »pålidelige kilder«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af