Justin Bieber slår rekorden for flest sangskrivere på et nummer nomineret til en Grammy for ‘Bedste sang’

Justin Bieber slår rekorden for flest sangskrivere på et nummer nomineret til en Grammy for ‘Bedste sang’
Justin Bieber. (Foto: Mike Rosenthal)

For mange kokke fordærver maden, ikke?

Njah, sådan er det ikke altid i særligt popmusikken, hvor der ofte kan være et hav af sangskrivere og producere inde over, som filer og masserer det endelige produkt helt på plads.

Tag bare Justin Biebers ‘Peaches’, et gigantisk hit i 2021 med gæsteoptrædener fra Daniel Caesar og Giveon. På den sang er der krediteret hele 11 sangskrivere, hvilket nu har resulteret i en Grammy-rekord, som Billboard har pointeret.

‘Peaches’ er blandt andet nomineret i den prestigefyldte ‘Bedste sang’-kategori, og her er de 11 tilknyttede sangskrivere altså rekord. Ingen anden ‘Bedste sang’-nomineret har nogensinde før haft så mange sangskrivere krediteret.

Bieber og co. nupper rekorden fra Beyoncés ‘Black Parade’, der havde ni sangskrivere krediteret.

Årets Grammy-uddeling finder sted 31. januar – se alle de nominerede her.

De 11 sangskrivere på ‘Peaches’ er som følger: Justin Bieber, Ashton Simmonds (Daniel Caesar), Giveon Dezmann Evans (Giveon), Louis Bell, Bernard Harvey, Felisha ‘Fury’ King, Matthew Sean Leon, Luis Manuel Martinez Jr., Aaron Simmonds, Andrew Wotman og Keavan Yazdani.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af