Kodak Black blev arresteret nytårsaften

Kodak Black blev arresteret nytårsaften
Kodak Black. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

For knap et år siden kunne Kodak Black fejre, at han blev benådet af Donald Trump i 11. time. Men rapperen måtte alligevel runde 2021 af på samme måde, som han startede året: Bag tremmer.

Rapperen blev nemlig arresteret i Florida nytårsaften. Det skriver TMZ, der hævder, at Kodak Black blev arresteret i de tidlige morgentimer lørdag ved Pompano Beach under anklager om ulovlig indtrængen. Hans advokat har siden kaldt sagen en misforståelse.

Forud for nytåret var rapperen taget hjem til sit Greenacres-nabolag for at mødes med sine venner og betale kreditkortgælden for fem lokale familier. Men politiet fik angiveligt nys om, at Kodak Black var i området, hvorefter de troppede op for at arrestere ham.

Det viste sig nemlig, at rapperen forbrød sig mod et cease and desist letter, som den lokale Housing Authority havde udsendt i september, hvor Kodak Black donerede 100 airconditionenheder til boliger i lokalområdet, hvilket foreningen ikke var fan af.

Boligforeningen beskyldte desuden rapperen for at skabe uro i området, da han samtidig spillede høj musik i forbindelse med optagelserne af en musikvideo, hvilket altså resulterede i hans anholdelse.

Kodak Black blev siden løsladt på kaution for 25 dollars, men det er uklart, hvorvidt sagen får betydning for hans prøveløsladelse i forbindelse med en anden sag fra tidligere på året.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af