The Weeknds nye album er ude nu – hør det her og se den livestreamede lyttefest

The Weeknds nye album er ude nu – hør det her og se den livestreamede lyttefest
The Weeknd i heftig makeup på coveret til 'Dawn FM'. (Foto: PR)

The Weeknd står for den første blockbuster-albumudgivelse på international grund i 2022.

Den canadiske popstjerne har netop sluppet ‘Dawn FM’, hans femte studiealbum, som ud af det blå blev annonceret tidligere på ugen.

Tracklisten tæller 16 sange, heriblandt med gæsteoptrædener fra Tyler, the Creator (‘Here We Go… Again’) og Lil Wayne (‘I Heard You’re Married’).

Albummet er produceret af blandt andre Swedish House Mafia, Oneohtrix Point Never, Oscar Holter, Calvin Harris.

Jim Carrey medvirker som en slags fortæller på albummet, efter at komikeren og The Weeknd blev venner under coronanedlukningen, mens ‘Uncut Gems‘-instruktøren Josh Safdie også har en stemmerolle. Og så spiller Michael Jackson-produceren Quincy Jones også en mærkbar rolle på udgivelsen.

Sammen med albummet har The Weeknd udgivet en forproduceret lyttefest, hvor han i fuld makeup spiller og synger sine sange som den gamle mand, der pryder albummets cover. Se livestreamen på Amazon Twitch.

Mon vi kan forvente, at The Weeknds gammelmandspersona bliver startskuddet på en ny performance fra kunstneren, som vi også så det med manden i det røde jakkesæt fra ‘After Hours’?

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af