Verdens største hiphopfestival kommer til Europa for første gang

Verdens største hiphopfestival kommer til Europa for første gang
ASAP Rocky på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

De seneste år er hiphopfestivalen Rolling Loud blevet noget af en institution i USA. Begivenheden rejser fra by til by og har blandt andet gæstet New York, Los Angeles og Miami, og diverse lineups er altid spækket med samtidens største og mest interessante navne. Rolling Loud kan efterhånden kalde sig »verdens største hiphopfestival«, uden at det virker hyperbolsk.

Indtil videre har man dog som europæer måtte rejse over et ocean for at opleve Rolling Loud. Men det ændrer sig nu. Til sommer kommer hiphopfestivalen nemlig til Europa for første gang nogensinde.

Det er dog – desværre! – ikke Danmark, der får besøg af Rolling Loud til juli, men den portugisiske by Algarve.

Festivalen foregår 6.-8. juli, og hovednavnene er J. Cole, Future og ASAP Rocky. Længere nede på plakaten finder man rappere som Lil Uzi Vert, Skepta, DaBaby, Central Cee og mange flere.

Det er altså nogle tunge navne, der kommer til Portugal i begyndelsen af juli. Og måske gemmer der sig faktisk en god nyhed i det faktum.

For nu, hvor alle de her rapstjerner alligevel er i Europa, kan det jo være, de også kan lokkes til at lægge vejen forbi en dansk festival? Roskilde ligger jo som bekendt ugen før.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af