Britney Spears indgår aftale om selvbiografi for svimlende millionbeløb

Britney Spears indgår aftale om selvbiografi for svimlende millionbeløb
Britney Spears. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Britney Spears er efter sigende på vej med en selvbiografi, der er blevet købt i en større budkrig.

Det skriver Page Six, der beretter, at rettighederne blev købt af forlagsvirksomheden Simon & Schuster for op mod 15 millioner dollar (svarende til knapt 100 millioner kroner). Det gør bogaftalen til en af de dyreste nogensinde.

Spears følger således i slipstrømmen på Obama’erne, der angiveligt indgik bogkontrakter for op mod 60 millioner dollar, mens hun får lige så meget som Bill Clinton gjorde for sin første selvbiografi efter hans præsidentembede sluttede.

Variety skriver, at bogen vil følge Spears fra tiden op til hendes gennembrud over hendes musikkarriere frem til tiden under det 13 år lange værgemål, der ophørte sidste år. Britneys forhold til sin familie vil også være et omdrejningspunkt.

Ifølge Page Six bliver bogen Spears’ modsvar til sin søster Jamie Lynn Spears’ bog ‘Things I Should Have Said’, som Britney offentligt har anklaget for at være fuld af løgn:

»Jeg ville ønske, du ville tage en løgndetektor, så disse masser af folk kan se, at du lyver gennem dine tænder. Jeg ville ønske, at den almægtige Gud kunne komme ned og vise hele verden, at du lyver og tjener penge på mig«, har Britney Spears blandt andet skrevet på sin Instagram.

Det er endnu uvist, hvornår vi kan forvente Spears’ selvbiografi.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af