Forsanger forlader hypet britisk rockband få dage før udgivelsen af deres nye album

Forsanger forlader hypet britisk rockband få dage før udgivelsen af deres nye album
Isaac Wood. (Foto: JMEnternational/Getty Images)

Fredag skulle være den helt store festdag for Black Country, New Road, der er med i fortroppen af en ny bølge af yderst interessant britisk rock: Det er nemlig udgivelsesdatoen for bandets meget imødesete andet album ‘Ants From Up There’.

Men forventningens glæde er blevet mødt med en mavepuster af en nyhed. Med bare fire dage til udgivelsen forlader forsanger Isaac Wood de seks andre i bandet, skriver Stereogum.

Wood understreger i en meddelelse på Twitter, at hans exit ikke er på grund af de andre i bandet. I stedet skriver han: »Jeg har følt mig ked af det og bange«, og at de følelser »gør det svært samtidig at spille og synge«.

Det har fået bandet til at aflyse deres forestående turné, men ellers forsætter Black Country, No Road med at lave musik uden Wood.

»Vi er faktisk allerede begyndt på det«, skriver de og tilføjer: »Der er så mange ting, vi vil savne ved at arbejde med Isaac, at vi ikke kan liste dem op her, men ved at lytte til den musik, vi har lavet sammen, vil du sikkert forstå mindst nogle af dem«.

Den triste afsked med Isaac Wood forhindrer dog ikke udgivelsen af albumtoeren på fredag, der kommer efter den sprællende debut ‘For The First Time’ fra 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af