Jada vil brænde det hele ned på den nye single ‘Dangerous’

Jada vil brænde det hele ned på den nye single ‘Dangerous’
Jada. (Foto: Nicolaj Springborg/Soundvenue)

Hvordan laver man en sang, der handler om utilstrækkelighed? Hvis man er Jada, så laver man da verdens mest selvsikre klaverballade.

»Lost my balance and my direction just to make somebody proud«, lyder den første strofe i Jadas nye single ‘Dangerous’. Ildevarslende, tænker man med det samme – især hvis man også har set coveret, hvor Jada power-poser midt i et flammehav.

Der er dømt popballade på fuldt blus. Vi kommer rundt i alle afkroge af Jadas vanvittige vokal. Et dybt og luftigt vers bliver overtaget af et overvældende omkvæd, der når ekstreme højder.

Med hjælp fra Adele-klaver og stakkerede popstrygere virker omkvædet nærmest helbredende, som en ventilation af destruktive tankemønstre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Dangerous handler om at være bange for, at min musik ikke er god nok, og at jeg ikke er god nok«, siger Jada i en pressemedelelse. »Om hvordan jeg har lyst til at brænde det hele ned, alle de gamle systemer ned – udenfor og indeni mig. Bare brænde det ned og bygge noget nyt op igen. Som en slags genfødsel. Sangen afspejler præcist, hvordan jeg har det i de her måneder, og det betyder så meget for mig at skrive og synge om mit liv. Som det er lige nu«.

‘Dangerous’ kommer efter 2021-singlerne ‘Something To Say’ og ‘I’m Back’, så nu er vi altså snart klar til albumnyt fra Jada.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af