Beyoncé sendte Oscar-showet flyvende fra start – se hendes stort anlagte optræden

Beyoncé sendte Oscar-showet flyvende fra start – se hendes stort anlagte optræden
Beyoncé til Oscar-uddelingen. (Foto: PR)

Beyoncé stod for et af det chokerende Oscar-shows højdepunkter, da hun sparkede prisuddelingen i gang fra tennisbanerne i Compton, hvor hun spillede sin Oscar-nominerede sang ‘Be Alive’ fra ‘King Richard’.

Som altid gør den amerikanske popstjerne ikke noget halvt, så optrædenen var selvfølgelig koreograferet ned til mindste detalje med prangende outfits i limegrønne tennisfarver, masser af dansere, flotte kameraturer og med musikerens datter Blue Ivy som gæst.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samtidig fremførte Beyoncé også en politisk pointe ved at føre det ofte stigmatiserede Los Angeles-område Compton direkte ind på den store Oscar-scene og vise en side af storbyen, som sjældent får positiv international bevågenhed.

Det gav selvfølgelig ekstra god mening, da meget af ‘King Richard’ om Venus og Serena Williams’ vej til tennisstorhed sammen med deres far netop udspiller sig på de ramponerede tennisbaner i Compton.

‘Be Alive’ var nomineret i Oscar-kategorien for bedste originale sang, men Beyoncé måtte dog gå tomhændet hjem. Prisen gik i stedet til favoritterne Billie Eilish og Finneas for deres temasang til Bond-baskeren ‘No Time to Die’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af