Evan Rachel Wood vil have fjernet Marilyn Manson-musikvideo, hvor hun angiveligt blev voldtaget

Evan Rachel Wood vil have fjernet Marilyn Manson-musikvideo, hvor hun angiveligt blev voldtaget
Evan Rachel Wood. (Foto: Vera Anderson/WireImage)

Siden 2021 er en række kvinder stået frem med fortællinger om, hvordan Marilyn Manson har udsat dem for seksuelle overgreb.

En af de mest markante stemmer i opgøret mod Marilyn Manson har været skuespilleren Evan Rachel Wood, som kortvarigt var forlovet med musikeren. Hun har blandt andet hævdet, at Manson voldtog hende under optagelsen af musikvideoen til ‘Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)’.

»Vi havde diskuteret en simuleret sexscene, men da kameraerne begyndte at rulle, begyndte han at penetrere mig virkeligt«, har Evan Rachel Wood ifølge Pitchfork udtalt i dokumentaren ‘Phoenix Rising’. »Det havde jeg aldrig sagt ja til«.

Den video kan stadig ses på YouTube. Men det vil Evan Rachel Wood lave om på nu. Hun har således via en Instagram Story krævet videoen fjernet.

Det har Youtube dog foreløbig ikke gjort. »Vi følger situationen tæt og kommer til at handle, hvis der er et brud på vores guidelines om videoskaberes ansvar«, har YouTubes talsperson Jack Malon udtalt ifølge Pitchfork.

Marilyn Manson har senest sagsøgt Evan Rachel Wood for ærekrænkelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af