Se første billede af Evan Rachel Wood som Madonna i kommende Weird Al-film

Se første billede af Evan Rachel Wood som Madonna i kommende Weird Al-film
Evan Rachel Wood til Emmy Awards i 2018. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Tidligere i år brød nyheden om en biopic om parodimusikeren Weird Al Yankovic med ingen mindre end Daniel Radcliffe som den overskægsrockende komiker i hawaiiskjorte.

Filmen bliver produceret og vist på streamingtjenesten Roku Channel, og de har netop løftet sløret for endnu skuespiller i filmens cast. Det er Evan Rachel Wood, og hun skal spille ingen mindre end Madonna.

Afsløringen skete via Instagram, hvor de lagde følgende billede op:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det ville være umuligt at komme uden om Madonna i en biopic om Weird Al. Et af hans største hits er hans parodi på hendes sang ’Like a Virgin’, med titlen ’Like a Surgeon’, som Madonna efter sigende selv skal have foreslået.

Sammen med Michael Jackson er Madonna og Weird Al de eneste, som har haft et top 40-hit i hvert af de seneste fire årtier.

’Weird: The Al Yankovic Story’ vil udforske hver en facet af Yankovics liv – fra hans barndom og frem til det store gennembrud med tidlige hits som ‘Eat It’ og netop ‘Like a Surgeon’, mens den heller ikke skyr uden om hans mange kærlighedsaffærer og notorisk depraverede livsstil.

Optagelserne begyndte sidste måned, og billeder af Radcliffe som Yankovic florerer allerede online.

Filmen bliver eksklusivt vist på The Roku Channel, men premieredatoen er endnu ikke annonceret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af