Daniel Radcliffe skal spille ’Weird Al’ Yankovic i kommende film

Daniel Radcliffe skal spille ’Weird Al’ Yankovic i kommende film
Daniel Radcliffe (Foto: Anthony Harvey/Getty Images)

I dag annoncerede streamingkanalen Roku, at en biopic om parodimusikeren ’Weird Al’ Yankovic er undervejs.

Filmen skrives og produceres af Weird Al selv i samarbejde med Eric Appel, som tilbage i 2013 skrev og instruerede en trailer for en falsk Weird Al-biopic for Funny or Die.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Traileren for Eric Appels falske Weird Al-biopic.

Denne gang lader det dog til at være seriøst – altså så seriøst det kan blive, når det omhandler Weird Al i hvert fald – da Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe er bekræftet til at spille parodimusikeren. Weird Al udtaler selv om castingen i en officiel udtalelse:

»Jeg tvivler overhovedet ikke på, at dette bliver rollen, som fremtidige generationer vil huske ham for«.

Weird Al har gennem sin over 40 år lange karriere vundet fem Grammyer og skrevet over 150 sange. Han er ifølge Deadline den bedst sælgende parodisanger og er en af kun tre musikere, som har haft et top 40-hit i hvert af de seneste fire årtier. De andre to er Michael Jackson og Madonna.

Sidst Weird Al lavede en film, var i 1989 med ’UHF’, og han siger selv, at han dengang »gav mine fans et dybfølt løfte om, at jeg ville udgive en spillefilm hvert 33. år, som et urværk«.

Instruktør Eric Appel udtaler, at han ikke troede på ’Weird Al’, da han først fortalte sin stjernespækkede livshistorie.

Den endnu unavngivne biopic kommer ifølge Deadline til at tage fra Yankovics barndom og skyr ikke væk fra at vise de mørkere sider af musikerens liv.

Filmen kommer eksklusivt på Roku, og premieren er ikke fastsat endnu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af