Se første billede af Daniel Radcliffes transformation til Weird Al Yankovic i ny film

Se første billede af Daniel Radcliffes transformation til Weird Al Yankovic i ny film
Daniel Radcliffe (Foto: Anthony Harvey/Getty Images)

Daniel Radcliffe har trukket i hawaiiskjorten og fået krøller i rollen som parodimusikeren Weird Al Yankovic i biografifilmen ‘Weird: The Al Yankovic Story’.

Det første billede af Radcliffe i rollen er netop blevet frigivet og i den forbindelse udtaler skuespilleren i en pressemeddelelse (via Deadline): »Det er et kæmpe ansvar at trække i hawaiiskjorten, og jeg er beæret over endelig at kunne dele denne fuldkommen, 100 procent uangribeligt sande historie om Weird Als depraverede og skandaløse liv med verden«.

Daniel Radcliffe som Weird Al Yankovic i ‘Weird: The Al Yankovic Story’ (Foto: PR)

Filmen skrives og produceres af Weird Al selv i samarbejde med instruktør Eric Appel, som tilbage i 2013 skrev og instruerede en trailer for en falsk Weird Al-biopic for Funny or Die.

Weird Al har gennem sin over 40 år lange karriere vundet fem Grammyer og skrevet over 150 sange. Han er ifølge Deadline den bedst sælgende parodisanger og er en af kun tre musikere, som har haft et top 40-hit i hvert af de seneste fire årtier. De andre to er Michael Jackson og Madonna.

Deadline skriver, at filmen vil udforske hver en facet af Yankovics liv – fra hans barndom og frem til det store gennembrud med tidlige hits som ‘Eat It’ og ‘Like a Surgeon’, mens den heller ikke skyr udenom hans mange kærlighedsaffærer og notorisk depraverede livsstil.

‘Weird: The Al Yankovic Story’ får eksklusiv streamingpremiere på platformen The Roku Channel. Filmen påbegyndte optagelser sidste måned, så vi må nok væbne os med tålmodighed et godt stykke tid endnu, før den udkommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af