Sivas’ fjerde album ‘Forza’ er ude nu – med features fra bl.a. Branco, Hans Philip og Lord Siva

Sivas’ fjerde album ‘Forza’ er ude nu – med features fra bl.a. Branco, Hans Philip og Lord Siva
Sivas.

Udgivelsen, som Sivas har teaset i flere år, er endelig ude. Rapperens fjerde album ‘Forza’ er netop landet på streamingtjenesterne, og det består af 11 numre, der blandt andet inkluderer singlerne ‘Shot Caller’, ‘Push It To The Limit’ med Lord Siva og ‘Deloreans’ med Hans Philip.

Udgivelsen gæstes derudover af Branco, Luko samt A2 Difulani – og så dukker Lord Siva faktisk op endnu en gang på ‘Material Girl’.

Via en pressetekst forklarer Sivas, at forsinkelsen skyldes, at der var nogle bureaukratiske musikbranche-problemer i kulisserne, og at han selv også skulle finde ud af, hvad ‘Forza’ skulle være:

»Jeg blev i tvivl om retningen for albummet. Der var lockdown, og folk var bange. Men nedlukningerne bidrog til, at albummet blev mere eftertænksomt. Jeg reflekterer over nogle tungere emner, som folk ikke nødvendigvis har lyst til at høre om, uden at jeg går på kompromis med det motiverende«, lyder det.

‘Forza’ er Sivas’ fjerde album, og udgør en form for trilogi sammen med ‘Ultra’ fra 2018 og ‘Contra’ fra 2019. Hans første fuldlængde-album var ‘Familie før para’ fra 2016, men allerede inden da havde Sivas haft stor succes med to ‘d.a.u.d.a.’-ep’er og diverse mixtapes.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af