Fabräk svarer på jeres spørgsmål i video fra Soundvenue LIVE: »Vi gider ikke snakke om skatere«

Fabräk svarer på jeres spørgsmål i video fra Soundvenue LIVE: »Vi gider ikke snakke om skatere«
Anton og Sixten fra Fabräk. (Foto: Dejan Obretkovic/Soundvenue)

Det var et par veloplagte frontmænd fra Fabräk, der mødte op på Søpavillonen, da Soundvenue LIVE hostede fejringen af duoens debutalbum, ‘Rige børn leger bedst’.

Inden aftenen havde vi bedt jeres, vores kære læsere, sende nogle spørgsmål til bandet, og bevæbnet med de bedste satte vi Anton og Sixten til bords med en flaske naturvin (selvfølgelig) på restaurant Babylon.

Det blev til en god blanding grin, jokes og ærlighed, da de kom omkring alt fra tatoveringer, kysse-skills og en hemmelig trap-ep til et ønske om at høre mere om deres forhold til skatermiljøet.

»Der skal man bare ikke sige noget«, drillede Anton efter et stort grin.

»Nej, vi gider ikke snakke om skatere. Vi kan ikke lide skatere«, fulgte Sixten op, før Anton blødte joken lidt op og indrømmede, at den eneste grund til, at han ikke skater, er, at han er bange for at slå sig.

Se hele videoen, der er lavet af Sara Jordan og Lucy Siame, med stemningsbilleder fra arrangementet nedenfor – og husk, at Fabräk spiller live uden band men med dj til vores tredages festival Soundvenue INPUT, der løber af stablen den 19.-21. maj på Vesterbro i København.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af