Jim Carrey er en creepy læge i The Weeknds musikvideo til ‘Out of Time’ med ‘Squid Game’-stjerne

Jim Carrey er en creepy læge i The Weeknds musikvideo til ‘Out of Time’ med ‘Squid Game’-stjerne
Jim Carrey i musikvideoen til 'Out of Time'. (Foto: PR)

Alt er fryd og gammen i The Weeknds nye musikvideo til den Michael Jackson-inspirerede ballade ‘Out of Time’ – indtil det pludselig ikke er det længere.

Først er The Weeknd på et hotel, hvor han i en rendyrket hyldest til ‘Lost in Translation’ møder en kvinde (spillet af HoYeon Jong fra ‘Squid Game’), som han inviterer med på karaokebar. Men da først den ældre version af The Weeknd gør sin entre, tager musikvideoen en syret drejning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pludselig ligger musikeren på operationsbordet, mens en umådeligt creepy Jim Carrey står bøjet over ham: »Du er der næsten, men lad være med at gå i panik. Der er stadig mere musik på vej, inden du bliver omsluttet af den fredfyldte omfavnelse af det lille lys, du kan se i horisonten«.

Også i det ambitiøse ‘After Hours’-musikvideounivers var brydekampen mellem en anden side af sig selv i centrum. I ‘Dawn FM’-univers lader The Weeknd til at kæmpe med sit ældre jeg, som tilsyneladende ligger på sit dødsleje (?) og venter på Carreys behandling, mens han mindes sine unge dage.

Det skal blive spændende at se, hvordan resten af musikvideoserien udspiller sig. Indtil videre har vi fået musikvideoer til ‘Sacrifice‘, ‘Gasoline‘ og nu ‘Out of Time’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af