The Weeknd kickstarter sit nye musikvideo-univers med hjælp fra Jim Carrey – se videoen til ‘Sacrifice’

The Weeknd kickstarter sit nye musikvideo-univers med hjælp fra Jim Carrey – se videoen til ‘Sacrifice’
The Weeknd i musikvideoen til 'Sacrifice'. (Foto: Screenshot)

The Weeknd skabte et af de mest gennemførte musikvideo-universer omkring hans forrige album ‘After Hours‘, hvor Abel Tesfayes alter ego gik hvileløst gennem natten i sit ikoniske røde jakkesæt.

Og alt tyder på, at den visionære popstjerne har lige så høje ambitioner for den visuelle side til hans nye skæring, ‘Dawn FM’, som blev udgivet i går.

I nat kom musikvideoen til den Michael Jackson-inspirerede banger ‘Sacrifice’, der er den anden musikvideo fra det nye album efter singlen ‘Take My Breath’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musikvideoen skydes i gang med hjælp fra Jim Carreys blide stemme og bliver nærmest psykedelisk, når The Weeknd føres frem mod et offeralter af en gruppe hætteklædte skikkelser, der danser, som var de med i en blanding af Michael Jacksons ‘Thriller’-musikvideo og Stanley Kubricks ‘Eyes Wide Shut’.

Den nye video udspiller sig i direkte forlængelse af ‘Take My Breath’, der faktisk sluttede med lydklip fra ‘Sacrifice’. Her var The Weeknd også klædt i sort læderjakke og solbriller med orangeglas, mens han bevægede sig gennem en pulserende natklub sat i det samme futuristiske cyberpunk-univers, der nikker til 90’er-film som ‘Dark City’ og ‘Strange Days’.

Så noget tyder altså på, at vi endnu engang får en lang kontinuerlig musikvideoserie fra The Weeknd fyldt med underfundige referencer til filmhistorien, som løbende kædes sammen ligesom på ‘After Hours’.

‘Dawn FM’ byder på features fra blandt andre Tyler, The Creator og Lil Watyne. Hør albummet her og se hans lyttefest-video, som måske i virkeligheden også er en del af hans omfattende musikvideounivers.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af