Kid Cudi udgiver sin absolut sidste sang med Kanye West: »Jeg er ikke på god fod med den mand«

Kid Cudi udgiver sin absolut sidste sang med Kanye West: »Jeg er ikke på god fod med den mand«
Kid Cudi. (Foto: Michael Hickey/Getty Images)

Når Pusha T udgiver sit album ‘It’s Almost Dry’ på fredag, vil man kunne høre det sidste samarbejde mellem Kanye West og Kid Cudi under titlen ‘Rock N Roll’.

Det skriver sidstnævnte på Twitter. Kid Cudi har nemlig svoret ikke at samarbejde med sin tidligere lærermester igen efter deres skænderi i februar.

»Jeg lavede sangen for et år siden, da jeg stadig var på god fod med Kanye. Jeg er ikke på god fod med den mand. Han er ikke min ven og jeg sagde kun god for denne sang, fordi Pusha er min fyr. Det er den sidste sang, I vil høre mig på sammen med Kanye«, skriver Cudi om ‘Rock N Roll’.

Det forhenværende makkerpars venskab smuldrede, da West skrev på sine sociale medier, at Kid Cudi ikke vil blive inviteret med på hans nye album, fordi han var venner med Pete Davidson, der er Kim Kardashians nye kæreste.

Cudi svarede tilbage, at han »var det bedste ved dine album, siden jeg mødte dig«, mens han også anklagede West for at gå bag hans ryg og sprede løgne på sociale medier. Cudi mente nemlig, at de allerede havde diskuteret sagen flere uger inden, at West rev op i såret på sin Instagram.

Duoens venskab går helt tilbage til 2008 og tæller samarbejder på ikoniske album som ‘808s and Heartbreaks’ og ‘The Life of Pablo’.

West og Kid Cudi dannede Kids See Ghosts i 2018, hvor de udgav deres selvbetitlede album. De har desuden samarbejdet på sange som ‘Welcome to Hearbreak’, ‘All of the Lights’, ‘Father Stretch My Hands, Pt. 1’ og ‘Erase Me’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af