Megan Thee Stallion hævder, at Tory Lanez tilbød hende en million dollar for at tie stille om skudepisode

Megan Thee Stallion hævder, at Tory Lanez tilbød hende en million dollar for at tie stille om skudepisode
Megan Thee Stallion til Grammy Awards 2021. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy)

I går kunne man se det første klip fra Megan Thee Stallions første tv-interview om skudepisoden i 2020, hvor hun blev ramt i fødderne. I det klip gentog hun, at det var rapperen Tory Lanez, der skød hende.

Nu er det fulde interview med Megan Thee Stallion udkommet, og her rejser rapperen flere anklager mod Lanez. Ifølge Megan Thee Stallion tilbød den canadiske artist hende således en million dollar for ikke at sige noget om skudepisoden.

»Han sagde: ‘Jeg er så ked af det. Please, lad være med at sige noget til nogen’«, udtaler Megan Thee Stallion i interviewet hos den amerikanske tv-station CBS. »’Jeg giver dig en million dollar, hvis du ikke siger noget’«, skulle Lanez have sagt til Megan Thee Stallion ifølge sidstnævntes udtalelser i interviewet.

Megan fortæller desuden, at hun stadig har fragmenter fra patronerne siddende i fødderne.

Tory Lanez har hidtil nægtet sig skyldig i alle anklagepunkterne. Han kan stå til 23 års fængsel, hvis han bliver kendt skyldig i retten senere i år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af